dissabte, 12 d’octubre del 2013

Què passarà amb els personatges en la setmana del 14 al 18 d'octubre?

Imma: Coneixerà a en Tito, però alguna cosa passarà.

Tito: L'han descobert. Què farà? (SPOILER) Els hi explicarà la veritat. Com s'ho prendran? Que passarà amb la banda?

Banda: Els hi encarregaran un "recado".

Mercè: Serà la codirectora de Can Riera. 

Claudi: Descobrirà que algú entra regularment a l'habitació del Martí.

Teo: Amb en Simó (guardaespatlles) collaran els deutors. 

Martí: La Sònia i la Judith tenen una pica-baralla per ell.

Edgar: Es veurà rodejat per totes bandes, tot i així es continuarà escaquejant. 

Pilar: En Teo li planta cara... Mala idea.

Ariadna: Gràcies a l'Òscar s'assabenta que en Dídac té una altra cibernòvia. 


Com es pendran la veritat del Tito, el Sergi i l'Ernest? Quin "recado" els hi encarregaran a la banda? Finalment, el Claudi descobrirà qui entra a l'habitació del Martí? Qui guanyarà la pica-baralla per en Martí? Quin serà el pla de l'Edgar per escaquejar-se de la Mercè i la Cristina? Que farà la Pilar al plantar-lo cara en Teo? Què farà l'Ariadna ara que ha descobert que en Dídac té una altra cibernòvia? Opineu als comentaris. 


Escenes anteriors

Se suposa que amb el títol no sabreu a que ens referim... Doncs és ben senzill: De tant en tant, posarem escenes de capítols de "La Riera" de fa temps. Potser de fa cinc dies o potser de fa dos anys. Tots els vídeos estaran disponibles a la una nova pàgina del bloc que es dirà...: Escenes anteriors, tot i que aquí, a la pàgina principal també. 

I en aquesta entrada va una: 

Us en recordeu de la temporada que... Bé, estava la Marta i l'Ernest amb la Sònia? Doncs és una de les escenes més... Impressionants de tota "La Riera". Mireu-la, i sabreu de quina estem parlant: 


Curt 1 "La Riera"

Doncs aquí està el primer curt de "La Riera" d'aquesta setmana. Ens hem de disculpar perquè aquest vídeo ha sortit molt llarg, cosa que hauria d'haver sigut molt més curt. Perdoneu les molèsties. La pròxima setmana s'intentarà fer-lo més curt. Gràcies per la seva comprensió. I en un moment, la escena anterior... Més informació en uns minuts.

divendres, 11 d’octubre del 2013

Mercè VS Edgar

Mercè-Cristina V.S. Edgar-Enric... Com creieu que acabarà tot plegat? Només veure l'Edgar la Mercè ja ha pensat... Però com es pot ser tant penques!? No, i la veritat és que sí... Com es pot ser tant penques!? Es pensa que el restaurant és seu... Segons ha dit ell, li agrada deixar "el segell" de la seva personalitat per allà on passa... Després d'això, la Mercè ho ha vist clar. Vol dirigir el restaurant amb la Cristina... Com creieu que acabarà tot plegat? La Cristina i la Mercè aconseguiran juntes neutralitzar a l'Enric i sobretot l'Edgar? O s'enfrontaran entre elles? Opineu als comentaris. 


La Mercè fent cara de saber com fer la feina parlant amb la Cristina

La Cristina vol contraatacar

Doncs bé, ja sabem quina és la idea de la Cristina per parar els peus al Edgar... És dirigir... "Batea Maresme" amb la Mercè! Abans de tot, dir que és un nom rídicul i horrorós... 

Hem vist que la Cristina li ha dit a la Mercè el nom de la fonda, i ha quedat com... Que poc original! I després la Cristina li ha dit a la Mercè que si volia dirigir amb ella la fonda... I ella, es veu que ha acceptat, perquè més tard, s'ha trobat amb l'Edgar i ha sigut tant amarg, que ha empès a la Mercè per unir-se al restaurant altra vegada... I la Mercè va forta, però molt!  Li sortirà bé aquesta jugada a la Cristina? Opineu als comentaris.

La Cristina discutint amb l'Edgar i l'Enric pel (fastigós) nom que han proposat. 

dijous, 10 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"...

Ui ui.. Teniu curiositat per saber quina és la idea de la Cristina per neutralitzar l'Edgar? Doncs... Molt aviat ho sabreu! 1: perquè en uns quants capítols se sabrà i 2: perquè a l'avançament de dissabte o diumenge es revelarà. Ai, és veritat! A part del curt de la setmana, també es ficarà un avançament del que passarà la setmana següent. O sigui que ja sabeu...

La Cristina vol contraatacar

La Cristina descobreix que només hi ha una manera de parar els peus al Edgar, però és complicat. L'Aniol s'ha enamorat realment de la Nora i ella sembla que li correspon. En Tito resol un conflicte de l'Ernest amb una colla de gamberros, però s'obrirà un nou front. En Balló s'adona de la por de la Carme i demana a en Guillem que baixi el llistó de perill del viatge.

Quina manera de parar els peus a l'Edgar pensa la Cristina? Quin conflicte resol en Tito? Com baixarà el llistó del viatge en Guillem? Opineu als comentaris. 

L'Edgar, indomable?

Mare meva, aquest Edgar. És com el Teo d'abans però amb cuiner, tergiversant les coses... 


Aquest matí l'Edgar i el Sergi s'han trobat al port i a l'Edgar li ha faltat temps per explicar-li que faran un menú de tapes, igual que a "La Barra del Port". I com és comprensible, en Sergi s'ha enfadat amb el Edgar. Però, l'Edgar, per fotre a la Cristina, ha tergiversat les coses i ha dit que ha sigut idea de la Cristina. Per sort, després, a casa, la Cristina li ha explicat la veritat. Hi ha una manera d'aturar l'Edgar? La Cristina pensarà molt i (SPOILER) la trobarà... Quina solució creieu que trobarà? Opineu als comentaris. 

La Cristina plorant a casa amb en Sergi. 

Benvinguts

Benvinguts al Club de Fans de Curts de "La Riera". En aquest bloc anirem ficant curts amb les coses més interessants de cada setmana de "La Riera". És a dir, cada dissabte o diumenge, farem un curt de 5 minuts aproximadament de tots els capítols de la setmana. 

Però no us penseu que només farem això en aquest bloc, no! També comentarem els capítols CADA dia i de tant en tant publicarem Spoilers. 

Què són spoilers? Són avançaments en forma escrita. Per exemple, diem que en Claudi serà bo (no és cap spoiler perquè no sabem si passarà o no, però és un exemple). 

Només parlarem d'un tema concret d'aquell capítol cada dia. O sigui que parlarem, per exemple, de l'Edgar i la Cristina. 

Ja veureu que bé que ens ho passarem. Que sapigueu que a la barra dreta del bloc hi ha molta cosa, com un xat, i un botó per subscriure's al bloc. Sí, sí. Es podran comentar simultàniament els capítols cada dia. Això sí, només es podrà parlar de "La Riera", i no es permeten spoilers. Tots els spoilers seran el·liminats, igual que els comentaris que passant pel procés de moderació es detectin insults, i coses que no siguin de "La Riera" i spoilers.

Podreu comentar sempre que volgueu, i sobretot ens agradaria que participéssiu en les enquestes que fem al bloc cada setmana i contestar les preguntes de les trames principals que us oferim.