dissabte, 16 de novembre del 2013

Avançament!

Doncs bé, aquest avançament no és BOMBA ni BOMBAZO, però és un avançament, així que s'agraeix... Doncs bé aquest avançament té a veure amb en...

Avançament: Nil

Doncs sí, aquest avançament té a veure amb en Nil, tot i que passarà d'aquí dos setmanes... Justament el dia 29 de novembre, tot i que nosaltres ja sabrem que vol fer d'uns dies abans (sense comptar ara). 

En Nil, com venen la discoteca, s'aburrirà a casa, i sabeu què farà? Ni més ni menys que dedicar-se una altra vegada a la seva antiga afició! És a dir, fer postres. Us ho podeu creure? On creieu que començarà a treballar una altra vegada? Doncs la resposta està en aquest batibull de lletres: A-R-B-A-R E-L-D R-P-O-T!


Barra del port

Què passarà amb 15 personatges la setmana del 18 al 22 de novembre?

Doncs bé, aquí veureu que passarà la setmana que ve amb els personatges. Aquesta entrada està plena d'SPOILERS, així que si no voleu saber què passarà la setmana que ve, i algun que altre SPOILER d'altres setmanes, no mireu aquesta entrada...

Ona: Anirà descobrint quina mena d'home era en Teo... I seguirà fent pagar els deutes que li devien a en Teo...

Ariadna: No vol resignar-se a perdre a en Dídac. 

Mercè: Es pensa que Batea Maresme encara es seu... S'imposa massa.

Cristina: Es posa nerviosa perquè la Mercè s'imposa massa a la fonda.

Balló: Amenaça a en Nil i a l'Ona perquè no li venguin la discoteca a la Lídia.

Ernest: Amb la Sònia han de muntar una estratègia perquè l'Ariadna s'oblidi del viatge a Chicago.

Guillem: Coneixerà a en Tito, i pendrà una decisió que sorprendrà a la Carme. 

Maties: L'immigrant que van agredir l'altre dia, li plantarà cara.

Tito: Vol ajudar a en Maties i demana ajuda a en Bernat.

Mariona: S'ha de posar al dia de tot.

Nil: Està rabiós amb en Balló... 

Sònia: Fa veure a l'Ernest que el problema amb la Marta el té ell.

Ernest: Promet ajudar a l'Ariadna a complir les condicions del viatge a Chicago.

Imma: Es posa en guàrdia perquè s'assabenta de la història d'en Tito i en Maties. 

Mireia: Se sent molt menyspreada per "culpa" de la Mercè...


Què farà l'Ona, ara que descobrirà qui és en Teo en realitat? Què passarà amb l'Ariadna? Aconseguirà anar a Chicago? Quines seran les conseqüències d'imposar-se tant a la fonda? [SPOILER] La Cristina s'anirà uns dies a Salzburg. Quan torni, què creieu que pensarà dels [SPOILER] canvis que ha fet la Mercè a la fonda? Què farà en Balló a en Nil i l'Ona? Quina estratègia faran servir els pares de l'Ariadna perquè s'oblidi del viatge a Chicago i d'en Dídac? Quina decisió prendrà en Guillem empès per en Tito? Què farà l'immigrant que van agredir l'altre dia, els "bastards"? I en Maties? Què dirà en Bernat per ajudar a en Tito? La Mariona ha tornat... Què creieu que vol dir, s'ha de posar al dia de tot? Creieu que en Nil farà alguna cosa a en Balló? Quina? Quin problema té l'Ernest amb la Marta? Quines són les condicions del viatge a Chicago? Per quin motiu l'Ernest l'ajudarà? Quina és la història d'en Tito i en Maties? Perquè se sent menyspreada, la Mireia? Opineu als comentaris.



divendres, 15 de novembre del 2013

La Lídia... desesperada...

Doncs sí, la Lídia, ha fet una mica el rídicul dient que els hi ofereix un 20% més del preu inicial que han pactat amb en Balló, cosa que fa riure a en Claudi i veu que la seva ex vol tornar al món dels negocis. Tot i que, un 20% del preu inicial (el del Balló), està molt bé, perquè segur que els hi va fer una oferta molt generosa, en Claudi li puja un 20%, és a dir, que exigeix un 40% per la part de la discoteca... 

Més tard, la Lídia, concient de que no podrà pagar aquest 40% de més, acudeix a la Pilar, que li diu que tindrà els diners demà. 

Aleshores, al parc on juguen sempre l'Adrià i l'Amèlia, el primer li clava el bolígraf que ha portat la Lídia per a ell a l'Amèlia. Té una perforació de còrnia... Un accident? Podria ser. 



Creieu que ha fet bé la Lídia, en "signar" pel 40% més del preu inicial? Creieu que la Lídia podrà pagar els impostos que li imposarà la Pilar? O acabarà més o menys com en Teo? Perquè creieu que l'Adrià li ha clavat el llapis a l'Amèlia? Un accident? O alguna cosa intencionada? Creieu que l'Adrià s'està convertint en la mà dreta de la Lídia? Opineu als comentaris.

dijous, 14 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs després del capítol d'avui on l'Ernest ha amenaçat a l'Eduard de denunciar-lo per assetjament de menors, demà passarà això:

La discoteca

Els fills d'en Claudi estan decidits a vendre a en Balló, però la Lídia no ha dit l'última paraula. La guerra Balló-Lídia acaba de començar, i no només per la discoteca, ja que avui viurem una situació dramàtica. A la Fonda, la Mireia troba una subtil manera de venjar-se de la Mercè, i l'Edgar n'és testimoni. En Dídac, sense cap explicació, talla amb l'Ariadna.


Què passarà amb la part de la discoteca? Li vendran a la Lídia, o a en Balló, com ja havien acordat? Ja tornem a tenir una guerra a "La Riera"... A part de per la discoteca, per què més? Quina situació dràmatica viurem demà? Quina manera de venjar-se de la Mercè troba la Mireia? Què passarà ara, que l'Edgar ho descobrirà? Dídac! Perquè creieu que tallarà amb l'Ariadna? Per alguna raó concreta, o simplement perquè ja no l'estima? Opineu als comentaris.  

L'Eduard, en un problema

Doncs bé, per culpa de l'Ariadna que va començar aquest "joc", ara l'Ernest i l'Eduard estan enfrontats. La tonteria que ha fet l'Ariadna pot fer que l'Eduard vagi a la presó! 

L'Eduard ha anat a casa de l'Ariadna i li ha dit que el que ha fet (ell) pot fer que vagi a la presó. Estem davant d'una trama que cada vegada es complica més... Primer, comença amb un joc innocent, però després, el problema es fa més gros...


Què creieu que passarà amb aquesta trama? L'Eduard acabarà a la presó? O serà l'Ariadna, la que acabarà en un centre de menors? O l'Ernest? Opineu als comentaris.

dimecres, 13 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs, després d'aquest capítol que l'Ona li ven la part de la discoteca a en Balló, anem a per demà:

L'Ariadna i l'Eduard

Per culpa de l'Ariadna, hi ha una pila d'enfrontaments creuats entre ella mateixa, l'Ernest i l'Eduard, que no en té cap culpa. Han sorgit problemes que endarreriran el viatge de la Carme i en Guillem. La Mercè es passa de professional i li toca rebre a la Mireia. En Tito està empipat perquè l'Imma el vol culturitzar i es desfoga sortint amb els "bastards". Mala idea. En Bernat perd els papers amb la Lucía.




Quins enfrontaments creuats hi ha? Quins problemes han sorgit que endarreriran el viatge de la Carme i en Guillem? Perquè es passa de professional la Mercè? I perquè li toca rebre a la Mireia? Ui, mala idea sortir amb els "bastards"... Què passarà? Què passarà amb la Lucía i en Bernat? Opineu als comentaris. 

En Balló, propietari de la discoteca!

En Fredy, ha fet el pacte amb en Balló... I entre els dos aconsegueixen espantar a en Nil... En Fredy li diu a en Nil que hi haurà un accident si no fa el que ell li diu... I, arriben a un acord. Bé, amb les condicions d'en Fredy... 

En Nil convenç a l'Ona per a que li vengui la seva part de la discoteca a en Balló, i accedeix. 



Què creieu que passarà amb aquesta trama? Opineu als comentaris.

dimarts, 12 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, demà a "La Riera", passarà això...

El menú Tradicions

La Cristina demana ajuda als Guitart perquè la Mercè se sent insegura amb el Menú Tradicions, tot i que ha agradat a tothom. En Fredy, després de pactar amb el Balló, aconsegueix espantar en Nil. En Bernat torna a sortir amb la Lucía i topa amb el "fantasma" d'en Joan Flaquer. La Nora està atrapada en la seva mentida. L'Eduard és a Sant Climent i l'Ariadna el veu...

Ui demà... Tenim bastanta trama eh... La Mercè, insegura... En Balló ha fet un pacte amb un traficant de droga... Sembla que està tornant a les "andades"... I el pitjor de tot, és que consegueix espantar a en Nil! En Bernat i la Lucía... Quina parella... I a sobre, (SPOILER) sortirà el tema d'en Joan! Es veu que la Lucía va sortir amb ell, això volia dir "el fantasma d'en Joan"... Ai la Nora... Sembla que està atrapada, no sap què fer... I l'Eduard! Torna, i va fort! L'Ariadna el veu, i s'espanta. 




Què creieu que passarà amb la Mercè? I amb el Menú? Què passarà amb en Balló i la discoteca? [SPOILER] Ja vam dir que l'Amèlia... Aniria a l'hospital en dos setmanes... Tindrà relació? Després de saber que la Lucía va sortir amb en Joan, què creieu que passarà amb la parella? Seguiran com ara, o tallaran? La Nora... Què passarà amb ella? I amb l'Aniol? Creieu que poden arribar a ser parella? L'Eduard i l'Ariadna... Què passarà?  [SPOILER]. En Dídac tallarà amb l'Ariadna sense previ avís, però serà per una raó concreta

Ja ho veieu... 3 [SPOILERS] en una entrada... 

L'Edgar... Un cas perdut?

L'Edgar és un cas perdut... Avui s'ha fet la víctima i a sobre, també una mica l'heroi... Però ja no cola. Als de la cuina no se'ls ensabonarà tan fàcilment després d'aquesta experiència. 

L'Edgar, el primer dia de feina ja s'estava escaquejant... Però, esclar, ara una cosa ha canviat: La Mercè el vigila de molt a prop... 

I ara, el Menú Tradicions... A tothom li agrada, però la Mercè està molt insegura...



Com creieu que acabarà l'Edgar? Acabarà al carrer? O es posarà les piles, i treballarà? I com acabarà el menú Tradicions? Opineu als comentaris. 

dilluns, 11 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, demà tornem amb un altre capítol de "La Riera"! Passarà això:

L'Edgar, al punt de mira

L'Edgar es reincorpora a la cuina i s'adona que ningú el vol, allà. I la Mercè el marca de ben a prop. La Bet deixa clar a l'Imma que en Tito li cau fatal. Ella decideix que ha de fer alguna cosa per ajudar-lo. En Balló estudia la manera d'aconseguir la discoteca. Amb joc brut, si cal. La Nora continua intentant posar gelós en Salva, però alguna cosa ha canviat.

Doncs a l'Edgar no li està sortint tant bé l'estratègia de semblar un heroi... Què creieu que passarà? Se'n sortirà? O l'acomiadaran? La Bet ha conegut a en Tito... I amb els comentaris masclistes que el caracteritzen... Creieu que la Imma i en Tito tenen futur? La Bet els hi farà la vida impossible? Què farà l'Imma per ajudar a en Tito a caure-li bé a la Bet? Quina manera farà servir en Balló per aconseguir la part de l'Ona? Serà estratègia bruta? Sabem que en Salva i la Bridgit... Tenen alguna cosa... Com creieu que afectarà això a els pensaments d'en Salva? Positivament o negativament? Opineu als comentaris. 

Míriam i Dani... S'ha acabat?

Doncs es veu que de moment si que han tallat... Per no acabar amb mal rotllo... Però, ara a la pregunta és si tornaran a ser nòvios... Sí o no? 

La Míriam va començar amb el món del periodisme quan va començar amb el reportatge de les mares de lloguer, i després, amb aquest dels abusos... Això és el que passa amb molts periodistes, que només volen estar amb la seva feina... Bé... 


Què creieu que passarà amb aquesta parella? Tornaran? I amb el reportatge, què passarà? I amb el documental? I amb la Míriam? Opineu als comentaris.

diumenge, 10 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, després del capítol de divendres, on la Marta no denunciarà a en Rafel, i en Dídac i l'Ariadna han fet les paus i moltes coses més, anem per demà on també passaran coses: 

La Bet coneix a en Tito

La Bet demana a l'Imma que li presenti en Tito, però quin Tito es trobarà? A la Barra del Port d'adonen que en Salva està fet un Don Joan. Els voltors ronden l'Ona per aconseguir la seva part de la discoteca. El problema és que se'ls veu el llautó. En Dani s'adona que la Míriam el farà patir si no fa alguna cosa aviat.



Quin Tito es trobarà, la Bet? Què creieu que significa Don Joan? Què creieu que passarà amb els voltors que ronden l'Ona? Aconseguiran el que volen, és a dir la discoteca? Quina cosa es planteja fer, en Dani? Aquesta parella tallarà aviat? Opineu als comentaris.