dimarts, 3 de desembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Demà passa això i atenció perquè demà s'emet el capítol 800! Felicitats "La Riera" per deixar-nos gaudir durant tants capítols de la vostra sèrie! 

El joc del deute

Per a en Claudi tot plegat no és res més que un joc, però aquesta vegada el que està fent als seus germans no té nom. A la fonda la situació és insostenible i l'Edgar vol treure'n partit. El tutor d'en Dani no vol que el noi deixi els estudis. La Lídia, amb l'ajuda de la Carme, es belluga de pressa per neutralitzar en Balló.


Opineu als comentaris. 

La Carme ha de decidir i la Lídia...

A part, en Balló, que ha de frenar en sec, que sinó...! I és que té pinta de que va de debò, en Balló. Però la Lídia no tindria miraments per treure-li la custòdia de l'Amèlia... Encara que digui que no. I la Carme, ara l'únic que ha de fer és escollir bàndol, i personalment, hauria de ser el de la Lídia però vigilant-la d'aprop... En Balló ha perdut el nord, i això pot afectar fins i tot a l'Amèlia...


Com acabarà això? La Carme, de quin bàndol es passarà? Opineu als comentaris.  

diumenge, 1 de desembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, després del cap de setmana, anem a per dilluns: 

El deute de la "Barra del Port"

Un sicari es presenta a La Barra del Port per reclamar el deute que els Guitart tenen amb en Teo. La Mariona aconsegueix atiar la mala maror entre la Mercè i la Cristina. La Lídia està farta de les amenaces d'en Balló i vol prendre mesures preventives. L'Ona es retroba amb en Dani, i el fa reflexionar sobre les seves aspiracions. En Nil se sent cada cop més pressionat.


Està demostrat... En Claudi, per tal d'aconseguir els diners, pot fer la vida impossible a tothom, fins i tot a la seva família... Creieu que en Claudi aconseguirà els seus diners? De quina manera? Els germans se n'adonaran que és en Claudi el que els hi reclama els diners? La Mariona... Després d'aquella discusió amb la Mercè sembla que estigui disposada a tot per fer-li mal... Aconseguirà el seu objectiu? Quines mesures prendrà la Lídia? Creieu que amb aquestes mesures aconseguirà el que es proposa? Ui, l'Ona i en Dani... Van ser nòvios i ara es retroben. Què farà en Dani després de la xerrada que tindran demà? En Nil explotarà... I fort! O almenys seria el millor... Creieu que ho acabarà dient?  A qui? Opineu als comentaris.