dissabte, 9 de novembre del 2013

Avançament!

Doncs bé, més que un avançament és una tornada d'un personatge! I el personatge es... 



Torna...: MARIONA RIERA!!

Doncs sí, en unes 2 setmanes aproximadament torna la Mariona! De moment, no serà protagonista, però més endavant sí ho serà... Doncs aquí acaba l'avançament... O no?

Bé, aquest sí, però hi ha un altre!

Avançament 2: Amèlia.

Doncs en dues setmanes aprox també, a l'Amèlia li passarà alguna cosa... Alguna cosa tant forta que l'hauran de portar a l'hospital... 

S'haurà de veure què passa a partir d'ara...

Què creieu que passarà amb la Mariona? A quina trama es relacionarà? O serà una trama nova? Què li passarà a l'Amèlia, que l'hauran d'hospitalitzar? Opineu als comentaris.

Què passarà amb 15 personatges la setmana del 10 al 14 de novembre?

Doncs la setmana que ve passarà això amb els personatges:

Salva: A la Barra s'adonen que és un Don Joan. 

Lídia: És una voltor que se li veu el llautó, igual que a en Balló.

Dani: Se n'adona que la Míriam li portarà problemes.

Edgar: Es reincorpora a la cuina i ningú el vol.

Bet: Coneixerà a en Tito, i li caurà fatal.

Imma: Ha de fer alguna cosa per ajudar a en Tito per caure-li bé a la Bet.

Balló: Vol la part de la discoteca de l'Ona... Amb joc brut... Però se li veu el llautó i l'Ona l'engega.

Nora: Continua intentant posar gelós a en Salva, però alguna cosa ha canviat... I continua atrapada en la seva mentida.

Cristina: Demana ajuda a la família Guitart perquè la Mercè se sent insegura amb el Menú Tradicions.

Mercè: Se sent insegura amb el menú Tradicions, tot i que ha agradat a tothom.

Freddy: Fa un pacte amb algú... 

Bernat: Torna a sortir amb la Lucía, però hi ha alguna cosa que passarà...

Ariadna: L'Eduard és a Sant Climent i el veu... Hi haurà una pila d'enfrontaments creuats per culpa seva...

Carme: Endarreriran el viatge perquè sorgeixen problemes.

Tito: Tindrà una molt mala idea per desfogar-se...


Què creieu que significa Don Joan? La Lídia està perdent facultats... Què creieu que passarà? L'Ona li vendrà la seva part a en Balló, a la Lídia o a cap dels dos? Creieu que la relació Míriam-Dani té futur? L'Edgar es reincorpora a la cuina... Creieu que durarà molt, a la cuina? O el faran fora? Quin Tito es trobarà la Bet quan el conegui? Perquè li caurà fatal? Què fara l'Imma per fer que a la Bet li caigui millor en Tito? Perquè vol la part de l'Ona, en Balló? Creieu que l'aconseguirà? Quina cosa ha canviat a en Salva? Què passarà amb aquesta mentida? Es convertirà en veritat? Perquè se sent insegura la Mercè amb el menú tradicions? Creieu que amb l'ajuda de la seva família se sentirà segura? Amb qui farà el tracte, en Freddy? Què passarà amb en Bernat i la Lucía? L'Eduard... Ha tornat. I sembla que amb una trama forta... Què creieu que passarà? Quins enfrontaments creuats hi haurà? Perquè endarreriran el viatge, la Carme i en Guillem? Quina idea tindrà en Tito per desfogar-se? Moltes preguntes, perquè tindrem una setmana molt moguda. Opineu als comentaris!



divendres, 8 de novembre del 2013

La Marta i en Rafel, han arribat a un acord

La Marta, vol denunciar a en Rafel peti qui peti, tot i que hauria de denunciar a la Míriam i no al Rafel... Total que, la Mercè convenç a l'Ernest per què li digui a la Marta que no denunciï a en Rafel, però abans, ha de donar explicacions sobre la relació que ara vol tenir la Marta amb l'Ernest. Admet que va ser un egoïsta, i després li diu que es va distanciar perquè li feia por que no estigués a l'altura de la seva relació. 

La Marta, arriba un acord amb en Rafel, no el denunciarà si retira el llibre. Aleshores, diu que el retirarà. 

Després, per la seva banda, la Míriam, parla amb un director de cinema! La Míriam, li diu que vol fer un documental sobre el seu llibre... S'està ficant en un altre sidral?! Potser sí, o potser no... La Marta, se'n adonarà? Es veu que aquell director de cine, té estratègies i idees per tot...


Què creieu que passarà? La Marta se'n adonarà del documental? Si se'n adona, què passarà? Opineu als comentaris.

dijous, 7 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs després del capítol d'avui, anem a per demà:

La denúncia de la Marta

La Mercè demana a l'Ernest que intercedeixi perquè la Marta no denunciï en Rafel, però abans, l'Ernest sap que ha de donar explicacions. La Nora i l'Aniol van fent més grossa la mentida. El cas és que a en Salva l'afecta. L'Ariadna comença a preocupar-se. Potser ha anat massa lluny... La Lídia va teixint la seva teranyina al voltant de l'Ona, i en Balló se n'assabenta.


Què passarà amb l'Ernest quan intercedeixi perquè no denunciï en Rafel? La Nora i l'Aniol s'estan passant, no creieu? Què creieu que passarà? I a en Salva l'afecta... Creieu que la Nora i en Salva tornaran? O s'odiaran? L'Ariadna ha anat massa lluny, què creieu que passarà? I la teranyina de la Lídia... Què passarà? I en Balló s'assabenta. Què passarà? Opineu als comentaris.

Lídia-Balló-Ona-Nil, junts són una bomba!

Doncs bé, després del capítol d'avui, on torna la Lídia, en Balló li explica que en Nil no li vol vendre la discoteca... Li explica el típic: "En Nandu es podria quedar sense feina..." i ella diu: "Segur que trobarà un negoci millor... En Nil és tossut com son pare quan s'hi posa"... I li diu que canviï d'empresa... I ella tindrà una idea... Una molt... malvada! Va a casa d'en Claudi (on està l'Ona) i es passa per la bona, la consola... Però la Lídia sempre ha de fer alguna cosa dolenta, o almenys, pel seu propi benefici... 

Atenció! Un avançament! Demà, se sabrà que alguna cosa passarà amb l'Ona i la Lídia... Total, que la Lídia sí que té un pla. I en Balló se'n assabentarà.


Què passarà si torna la Lídia? Creieu que la discoteca pot passar a ser de la Lídia i en Balló? Quin pla té la Lídia? Opineu als comentaris. 

dimecres, 6 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs després del capítol d'avui, amb tantes preguntes per contestar, anem a per demà...:

La Mercè ha de canviar la tàctica

Quan parla amb l'Enric de la necessitat d'apartar l'Edgar de la cuina, la Mercè s'assabenta de la història dels dos germans i es veu obligada a fer un petit, però útil, pas enrere. L'Ariadna s'ha enganxat perillosament als xats. Davant de la desgràcia de l'Ona, els voltors proliferen. I en Balló, sense voler, li ha donat una idea a la Lídia.


Quina serà la història dels Batea, que ha aconseguit fer que la Mercè faci un pas enrere? Com era d'esperar, l'Ariadna s'ha enganxat als xats... Què creieu que passarà? Hem de donar aquest avançament... Aquests dos els hi passarà alguna cosa inèdita... I ho provocarà un d'ells... Què creieu que serà? Ui els voltors... Com l'Ona ara està trista... Els voltors se'n adonen i proliferen... Quina idea li donarà a la Lídia, en Balló? Amb quina trama estarà relacionada? Opineu als comentaris.

En Nandu, en Balló i en Nil... I s'incorpora la Lídia!

Doncs després de dir-li a en Balló que no es vol quedar sense feina perquè en Nil no s'ocupa de la discoteca, en Nandu li dóna una idea a en Balló. Ell, en Joan Antón, li proposa comprar-li la seva part de la discoteca. En Nil, de moment no obrirà la discoteca, i en Nandu no el veu amb ganes de tornar a obrir, perquè en Teo, com està mort, doncs ja no té cap interès. 

Aleshores, després, en Nil va a veure l'Ona per donar-li les coses d'en Teo, per exemple els seu àlbum de fotos. Més tard, l'Ona i en Nil miren els comptes d'en Teo i veuen que estan gairebé buits.

I demà s'incorpora la Lídia! I amb una història que portarà molta cua... Què creieu que passarà?


Què creieu que passarà amb el tema discoteca? En Balló aconseguirà comprar la part d'en Nil? Perquè creieu que en Teo no té diners? La Pilar? Què passarà amb la Lídia? Quina història portarà cua? 

Els voltors entraran en acció... Amb l'Ona! Què creieu que passarà? 

dimarts, 5 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs demà tenim un capitolàs... Ja us vam avisar que tindríem una setmaneta bastant forta, i que consti que aquesta no és la més forta, ni més ni menys... Aquesta setmana COMENÇA a ser forteta... Però ara, anem per parts... Al capítol de demà passarà això...:

El deute

Mort en Teo, els Guitart es plantegen si han de pagar el deute a l'Ona. No es posen d'acord. En Tito també dóna consells a en Bernat. Vol ajudar-lo a triomfar amb la Lucía. En Nandu té por de quedar-se sense feina perquè en Nil no s'ocupa gens de la discoteca. Això dóna una idea a en Balló. I l'Ona descobreix que els comptes corrents d'en Teo estan pràcticament buits.


En Teo, fins i tot mort causa molts problemes... Creieu que l'Ona descobrirà on estava ficat i amb qui? En Nil explicarà que va matar ell a en Teo? Quin deute li han de pagar a l'Ona? Què passarà amb la relació Bernat-Lucía i Bernat-Tito? I ha arribat el dia... En Nil no s'ocupa de la discoteca, i en Nandu té por de quedar-se sense feina... Creieu que en Nil tancarà la discoteca, després de tot el que va passar amb ell i en Teo? Quina idea li donarà a en Balló? L'Ona descobreix que en Teo gairebé no tenia diners... Perquè? Creieu que l'Ona ho descobrirà? Moltes preguntes... Ja hem dit que "La Riera" a partir d'ara es ficaria molt forta... Opineu als comentaris. 

Heu de saber que en molt poc temps, és a dir demà, torna la LÍDIA a "La Riera"! I torna per quedar-s'hi! Què creieu que passarà? 

La Judith, en Claudi i en Martí

Després de la mort d'en Teo, en Claudi i en Nil fan deduccions... interessades clar, per l'autor de la mort d'en Teo, que tots sabem que és en Teo, però ells no ho saben... Total, que la Judith admira que el seu ex faci... el què fa... És a dir, les deduccions interessades. Després la Judith, li diu a en Martí que primer la seva filla i després ell... Li sap greu, però ho ha d'acceptar. 


Veiem que en Nil s'està aguantant molt el secret... Creieu que el dirà aviat? O se'l guardarà? Si el diu, què passarà? I si no ho diu? Opineu als comentaris.

dilluns, 4 de novembre del 2013

La Marta i la denúncia

Després dir-li al Rafel que li posarà una denúncia descomunal, la Marta ha acceptat veure's amb la Mercè... Mala idea. La Marta li diu a la Mercè que només la convida a venir, quan es tracta de favors... Home, i té raó, almenys una mica... Després li diu que la seva família (la de la Mercè) són una colla d'egoïstes i egocèntrics... I l'engega... Bé, això passa després de que en Rafel li comenti a la Mercè que aquesta denúncia li pot fer tancar l'editorial... I que la falta de respecte, ha sigut de la Míriam i no seva, o sigui que li hauria de ficar la denúncia a la Míriam no al Rafel. 



Com creieu que acabarà tot plegat? Algú sortirà ferit? O convenceran a la Marta perquè retiri la denúncia? Opineu als comentaris.

diumenge, 3 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, després del capitolàs de dijous... Anem a per dilluns!

L'Ona

Després de la mort d'en Teo, els sentiments són d'allò més variat. N'hi ha per a tots els gustos. Qui més qui menys té coses per amagar. Bé, tots meny s l'Ona. I en Pau Abad està convençut que en Simó ha acabat la feina. En Rafel està desesperat per la denúncia de la Marta, i demana ajuda. En Bernat no sap què ha de fer amb la Lucía. Necessita ajuda...

Creieu, de veritat, que en Teo és mort? Què passarà amb la denúncia de la Marta? La retirarà? Que creieu que farà en Bernat amb la Lucía? Opineu als comentaris.

Què passarà amb 11 personatges la setmana del 4 al 8 de novembre?

Doncs després de Halloween i Tots Sants, tornem a estar actius aquí al bloc. Ara, què faran els personatges aquesta setmana? Doncs això:

Nil: Fa deduccions amb en Claudi, tot i que tots sabem que són interessades. I no s'ocupa de la discoteca...

Pau Abad: Està convençut que en Simó ha acabat la feina... 

Rafel: Està desesperat per la denúncia de la Marta... Tot i que la Mercè l'ajudarà.

Bernat: Necessita ajuda amb la Lucía... I en Tito l'ajudarà.

Judith: Admira el comportament d'en Claudi... Pot ser que tornin a ser parella?

Mercè: S'adona de que Batea Maresme corre perill i s'ha de guanyar l'equip perquè funcioni... Què creieu que farà? Sabrà la història dels germans Batea...

Salva: L'Aniol i la Nora li provoquen pensaments contradictoris...

Balló: Sense voler li ha donat una idea a la Lídia...

Ona: Descobreix una cosa inquietant d'en Teo...

Ariadna: S'ha enganxat als xats... Farà alguna bogeria?

Nora: Ella i l'Aniol van fent més grossa la mentida, perillós.

Hem d'avisar que aquesta setmana i la següent seran moolt fortes. Agafeu-vos a la barana que marxem! 

En unes setmanes passarà alguna cosa a la discoteca... que ja ha passat però en el casino...

Com ja heu vist, la setmana que ve torna la Lídia!