dissabte, 23 de novembre del 2013

AVANÇAMENT INCERT GIGA-BOMBAZO!

Doncs bé, aquí tenim un giga-bombazo, més fort que l'Avançament BOMBA o l'avançament BOMBAZO! Sí, sí, i és que pot ser la bomba... Això sí, no se sap si és veritat o no... Aquí teniu la foto, cortesia de Divendres! 


Wow!! Us heu quedat de pasta de moniato oi? Això no és de cap arxiu d'episodis anteriors ni res d'això... Passarà la setmana que ve! Aneu pensant que nassos pot ser això, si el seu germà bessó... A saber que pot ser. Perquè si és en Teo, s'armarà una bona!

Què passarà amb 11 personatges la setmana del 25 al 29 de novembre?

Després d'aquesta setmaneta moguda, anem a per la setmana que ve...

Judith: Fa reaccionar a l'Ona de que es desfaci de les cendres d'en Teo, però li confessarà un secret...

Cristina: Torna de Salzburg, però alguna cosa passarà...

Ernest: Vol explicar-li que està amb la Marta però no sap com...

Balló: Alguna cosa li passarà a l'Amèlia,i perdrà els papers... Tant, que hi entrarà l'Adrià...

Claudi: Aconsegueix descodificar la llibreta "dels deutors" i descobrirà algun deutor sorprenent... i li proposa alguna cosa a la Judith... 

Bernat: No vol renunciar a la Lucía, però és un desastre... 

Edgar: Ja tornem a tenir l'Edgar de naixement... S'aprofitarà d'una mala entesa entre les directores...

Mariona: Coneix a en Rafel i se n'adona que hi ha mala maror de parella...

Nora: La mentida, ha acabat destapant-se, però no només la seva...

Sònia: Està enrabiada perquè l'Ernest ha trencat l'acord del viatge... I farà una cosa...

Nil: Vol treballar a "La Barra del Port" però...


Quin secret li confessarà a l'Ona, la Judith? Què passarà quan vegi tants canvis que ha fet la Mercè? Creieu que al final l'Ernest li dirà a l'Ariadna que està amb la Marta? Perquè creieu que ara no li vol dir? Què li passarà a l'Amèlia? Que dirà o farà en Balló per fer que hi entri l'Adrià? Quin deutor sorprenent descobrirà, en Claudi? Com ha aconseguit descodificar la llibreta? Què farà al saber que han tingut una mala entesa les directores, l'Edgar? Creieu que hi intervindrà en la parella Mercè-Rafel, la Mariona? Quina mentida es descobrirà a part de la de la Nora i l'Aniol? Què passarà ara que s'ha descobert la mentida? Què farà la Sònia al saber que l'Ernest ha trencat l'acord? En Nil vol tornar a la seva antiga professió... Però què passarà? Opineu als comentaris.

divendres, 22 de novembre del 2013

La Marta i l'Ernest!

Per fi la Marta i l'Ernest estan junts! Uf, després de 2 anys sense saber res de la Marta ha tornat, i fort! Doncs bé, avui no ens podem allargar més. Ens veiem!


dijous, 21 de novembre del 2013

En Nil... Podria fer el mateix que li va fer a en Teo?

Quin capítol! La Mariona ha tornat a Sant Climent, i s'ha de posar al dia de tot... Però avui no parlarem d'ella, sinó d'en Nil i tot el que envolta la discoteca.

Primer, la Lídia va anar a casa d'en Claudi fent el paper de mare bona, portant-li l'Adrià perquè li vengués la discoteca a ella... L'Ona no li va veure el llautó, o almenys va fer la vista grossa. Al dia següent, en Balló va voler fer el mateix però canviant l'Adrià per unes flors i un discurs de que sabia com ho estava passant. Aquí sí que l'Ona es va assabentar o no va fer la vista grossa... Després, en Claudi, sabent que la Lídia li donaria el que fos per la discoteca, li va dir que si la volia, li hauria de donar un 40% més del preu inicial d'en Balló... I així ho volen fer... Ara ve el problema. En Balló vol la discoteca com sigui per així regalar-li a en Nandu, i amenaça a en Nil i a l'Ona... En Nil, es cansa de que els amenaci i vol estrangular-lo! 


Creieu que en Balló acabarà tenint la discoteca? O en Nil l'estrangularà com a en Teo? Creieu que en Balló vol comprar la discoteca només per a en Nandu, o ho vol fer perquè així deixa clar a la Lídia que ell mana? Opineu als comentaris.

dimecres, 20 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs passarà això demà...

La Mariona

La Mariona torna a Sant Climent. S'ha de posar al dia de tot. Avui és el dia del sopar al pis que "comparteixen" la Nora i l'Aniol. La parella ha de fer el paperet perquè no es destapi la mentida. En Nil està rabiós amb en Balló pel mal que li podia haver fet a l'Ona. L'home continua obsessionat. La Sònia fa veure a l'Ernest que el problema amb la Marta el té ell.


La Mariona ha tornat! Perquè creieu que vindrà? La mentida de l'Aniol i la Nora els hi sortirà rodona? Què farà en Nil a en Balló? I en Balló a en Nil i l'Ona? Quin problema té l'Ernest amb la Marta? Opineu als comentaris.

Maties, de veritat treballaràs?

Doncs es veu que si que treballarà... I s'oblidarà, pel moment, del que li ha fet l'immigrant... Però creieu que durarà molt, aquesta "treva"? O, no aguantarà un dia treballant i li farà alguna cosa a l'immigrant? 

Hem vist que, l'immigrant, ha trobat a en Maties i que aquests dos s'han barallat... L'immigrant, ha guanyat la batalla pel moment, perquè en Maties ha aconseguit fugir i refugiar-se a "La Barra del Port". Quan l'Ernest i en Sergi l'han vist entrar, l'han atès i han trucat a en Tito, que li ha suggerit i obligat que es quedés al taller de joies. Així ho ha fet. Després, en Tito li ha comentat això a en Bernat i l'ha ajudat, oferint-li feina a en Maties. Finalment l'ha acceptat, però a contracor. 



Creieu que en Maties podrà aguantar tres setmanes treballant? O ho deixarà al primer dia? En Maties, es posa en problemes, sí... Però és una bona persona? O és, de veritat així de dolent? Creieu que en Maties li deixarà passar a l'immigrant? O quan se'l trobi l'apallisarà? Ha sortit el tema de la mare d'en Maties i en Tito... Creieu que algun dia sortirà la mare d'aquests dos? Opineu als comentaris.

dimarts, 19 de novembre del 2013

En Balló massa obsessionat

Avui hem vist que en Balló ha fet un gra massa amb la venda (o compra) de la discoteca... Ha amenaçat a l'Ona i a en Nil! I l'Ona, per culpa de l'estrès, ha tingut pèrdues... Ha sigut una falsa alarma, però. I li han revelat que el seu fill serà un nen! Tal i com volia en Teo... Aleshores, l'Ona es fica sentimental i li agraeix a en Nil tot el que està fent per a ella. Però tots sabem que ho està fent per amagar el que va fer... O potser ho està fent com a bon germà? 


Què passarà? Creieu que en Balló aconseguirà la discoteca? Per decisió dels germans Guitart o per les amenaces, és a dir, amb joc brut? Creieu veritablement que l'Ona tindrà el fill que espera? El secret de que en Nil va matar a en Teo, sortirà a la llum? Opineu als comentaris.

dilluns, 18 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, anem a per demà, que també serà un capítol memorable. Per cert, molta gent diu que "La Riera" ja no tenia tanta acció com a les altres temporades... Encara ho creieu?

En Balló desesperat per la discoteca

En Balló amenaça en Nil i l'Ona perquè no li venguin la discoteca a la Lídia, i l'Ona rep la pitjor part. La Mercè s'imposa a la fonda, i a la Mireia li toca el rebre. La Brigit provoca una situació entre divertida i patètica amb l'Aniol, la Nora i en Salva. L'Ernest i la Sònia han de muntar una estratègia perquè l'Ariadna es tregui del cap el viatge a Chicago.



Què creieu que li farà en Balló a l'Ona? Bé, primer de tot, què farà en Balló? Què farà la Mercè perquè li toqui el rebre a la Mercè? Quina situació provoca la Brigit? Què passarà al provocar-la? Quina estratègia muntaran els pares de l'Ariadna perquè es tregui Chicago i en Dídac del cap? Opineu als comentaris. 

L'Ona i la Pilar s'han conegut

Ui, la Pilar... Ha conegut l'Ona i li ha faltat temps per dir-li que els deutes s'hereten i que els hauria de pagar ella... Home, és veritat, però no calia fer-ho el mateix dia en què es coneixen... No creieu? Total, que per semblar més... suau del què realment és, la Pilar li ha dit que esperarà el temps que calgui per cobrar-li el que li deu (és a dir: 15 000 €). Però tots sabem de què possiblement després li farà el mateix que li va fer a en Teo... 


Què creieu que passarà amb aquesta trama? Opineu als comentaris.

diumenge, 17 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs demà a "La Riera"..., després dels conflictes i tota la pesca, passarà això: 

L'Amèlia

L'Amèlia està hospitalitzada. Moltes coses canviaran arran del que va passar al parc. L'Ona rep la visita de la Pilar, que li farà descobrir la mena d'home que era en Teo. L'Ariadna no es resigna a perdre en Dídac, tot i que ell se'n vagi a Chicago. La Mercè es va imposant a la fonda. Tant, que fins i tot la Cristina comença a posar-se nerviosa.



Ui, Amèlia... Què creieu que li passarà a l'Amèlia? Li hauran de transplantar? O no farà falta? Quines coses canviaran? Per fi l'Ona s'assabenta de quin home era en Teo! Com creieu que reaccionarà? Què farà per anar a Chicago amb en Dídac? Quines coses farà la Mercè per posar nerviosa a la Cristina? Opineu als comentaris.