dissabte, 19 d’octubre del 2013

Avançament BOMBA!

Per fi tenim aquí l'AVANÇAMENT BOMBA! Després de 4 dies d'impaciència. Doncs bé... Començem.

Avançament BOMBA #1: Teo i INTENT D'ASSASSINAT!

Doncs així és... DIVENDRES de la setmana que ve, tindrem un intent d'assassinat... De qui serà la culpa? Doncs no ho sabem... Però el que si sabem és que serà d'algú que en Teo li deu diners... Pot ser la Pilar, o pot ser el Freddy. No se sap, però en Teo estarà molt malferit. Per cert, van intentar matar-lo amb una pistola, és a dir, a tirs. Diem intent d'assassinat per dos coses; La primera, perquè l'han portat al hospital amb ambulància i dos perquè es recuperarà. 

Sabem que no va disparar una persona coneguda, és a dir, que va ser un sicari, tot i que va ser per ordre d'algú... Secret. Doncs bé... Aquest és l'Avançament BOMBA del que heu esperat 4 dies. Pot semblar poca cosa, però és molt fort, perquè ara començarà una trama, que possiblement duri fins final de temporada. 


En Teo i la Pilar discutint pel 30% "per les molèsties"



Curt #2!

Aquí teniu el curt #2. Aquest és una miqueta més curt, però també un xic llarg... Bé... Igualment, aquí el teniu:


Bé, ens veiem en el següent post.

Què passarà amb 13 personatges la setmana del 21 al 25 d'octubre?

Doncs avui parlarem de 13 personatges i de que els hi passarà la setmana que ve. 

  • Judith: Es resisteix a no sortir amb en Claudi, i demana ajuda al Martí.
  • Pitu: L'Edgar el té abduït, aconsegueix entabanar-lo perquè el protegeixi i el valori.
  • Ariadna: Xatejant com a cibernòvia amb el seu nòvio del món real.
  • Bernat: Coneix a una dona que li fa gràcia i prepara una cita, però en Balló pot esguerrar-ho. 
  • Martí: El seu rol sexual amb la Judith puja de to, i molt.
  • Sergi: A la Barra hi ha problemes econòmics però no vol rebaixar plantejaments.
  • Nil: Se sent malament i vol ajudar a en Pau Abad, però això pot portar problemes entre socis.
  • Tito: Vol arreglar les coses amb la Imma.
  • Domènec: Va a dinar a la Barra per tocar els nassos.
  • Aniol: Posa en marxa un pla per conquistar la Nora.
  • Claudi: Vol recuperar a la Judith com sigui.
  • Teo: S'està complicant la vida... I la setmana que ve, encara més...
  • Ernest: Es retroba amb la Marta.


Quina setmaneta que tindrem, no? Quina ajuda li demana la Judith a en Martí? Què passarà amb en Pitu si protegeix a l'Edgar? Com acabarà la relació Ariadna-Dídac? Com li pot esguerrar la cita en Balló? Què farà en Martí perquè el seu rol sexual pugi tant de to? Si no rebaixa plantejaments, que creieu que li pot passar a "La Barra"? Què passarà amb en Nil si ajuda a en Pau Abad? Creieu que en Tito aconseguirà arreglar les coses amb l'Imma? Com tocarà els nassos en Domènec a "La Barra"? Quin pla posa en marxa l'Aniol per conquistar la Nora? Creieu que en Claudi recuperarà a la Judith? Perquè es complica encara més la vida, en Teo? Creieu que, ara que l'Ernest no té parella, l'Ernest i la Marta ho seran? Moltes preguntes, eh... Opineu als comentaris.


La Judith i en Martí a l'habitació.

divendres, 18 d’octubre del 2013

Escena avançada

Cada divendres, hi haurà una o unes quantes escenes avançades. Avui, una. A la pàgina de dalt que posa: Escenes avançades estaran totes les escenes avançades publicades fins al moment.

Escena avançada #1: Claudi i les seves entremeliadures gracioses.



Quines probabilitats creieu que té en Claudi per tornar amb la Judith? Creieu que tornaran? Opineu als comentaris.

En Sergi i la Cristina, no funciona!

Estem a punt de veure "La Riera" al punt més fort o gairebé, amb l'avançament BOMBA en un dia. Però, ara, anem a pel que anem:

El Sergi i la Cristina es van conèixer quan la Cristina i l'Enric... Es van separar, tot i que no eren ni parella ni es van casar... Eren amants, vaja. I un dia, a la nit, en Sergi i la Cristina es fan un petó... I aquí va començar la seva relació. 

Però, al començament de la seva relació, la Cristina no volia tenir un fill. Però, en Sergi la va convèncer. 

Sí, la va convèncer, però després van pactar que no volien tenir un fill d'una manera tan programada, és a dir, que ho féssin quan en tinguéssin ganes.

Però, ara, hi ha el problema de la contractura... Que els hi està dificultant molt les coses. Perquè a en Sergi li agrada molt la seva feina i no vol deixar d'anar a treballar uns dies per culpa de una contractura. Si fos només una contractura, encara passaria, però una contractura més un accident de moto, és que ja no passa. Però bé, avui en Sergi ha anat a treballar i s'ha quedat clavat mentre estava cuinant. Ha hagut de trucar a la Cristina perquè el vingués a buscar, i com és habitual, s'ha enfadat. A les 00:38 h exactament, en Sergi ha baixat a beure aigua, i la Cristina també ha baixat. Han discutit, i ha tornat a sortir el tema de l'embaràs. Li ha dit de tot, que s'hauria de preguntar que si tingués ell el fill, si aniria a la feina.

Creieu que aquesta és una bona parella? O no us diu res? Creieu que té futur i que podran tenir fills junts? Opineu als comentaris.

A mitjanit, discutint.

dijous, 17 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"...

Mare meva, s'està posant molt interessant...

En Tito es retrata del tot


L'Imma, que ja dubtava d'en Tito, coneixerà avui la seva cara menys amable. Sembla que a en Dídac li sigui igual que no deixin anar l'Ariadna a Londres. Ella té un pla per controlar el noi, perquè segueix veient-lo massa enganxat a Internet. En Sergi torna a forçar la màquina i posa en perill fins i tot la seva relació de parella.

Què passarà amb aquesta "parella" Tito-Imma? Opineu als comentaris.


Perdoneu per la mala resolució de la foto.

En Teo s'està buscant brega...

En Teo s'està buscant brega... Primer, es va buscar brega amb en Batista, després amb en Nil i la discoteca... I ara, amb la Pilar. El més complicat de tot, és el de (SPOILER) la Pilar. Sí, sí... la Pilar. 

Bé, continuem amb el que ha passat avui: En Teo, ha volgut plantar cara a la Pilar... Mala idea... Molt mala idea. Li ha pagat el que li devia però no amb el 30% per "les molèsties"... En Teo s'està buscant molta brega, però també té deutors que li deuen molts diners, i ell deu diners... 

Avui hem vist que un dels seus deutors, l'Hèctor, s'ha suïcidat... I en Teo, tant "justicier" com sempre, diu que el pagament l'haurà de fer ell.

Què passarà? Escaparà, o se'n sortirà? Com acabarà el tema Pilar-Teo i Pau-Teo?

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"

Demà, un capitolàs... Avisem que dissabte hi haurà un avançament espectacular... No us ho perdeu!

La Mercè torna a la fonda

La Mercè s'incorpora a la Fonda, i de seguida demostra la seva professionalitat. L'Edgar continuarà fent el possible per escaquejar-se, esclar. En Dídac ha guanyat diners al pòquer i proposa fer un viatge a l'Ariadna. En Teo comet un nou error: plantar cara a la Pilar. Avui, a més, rep una notícia que no s'esperava sobre un dels seus deutors. En Dani ha aprovat l'examen i fa les paus amb la Míriam. A ella, en Rafel li comunica que publicarà el seu llibre.

Com creieu que acabarà aquesta trama de la Mercè i Batea Maresme? La relació Dídac-Ariadna, té futur? Quin viatge i a on proposa en Dídac a l'Ariadna? Què creieu que passarà amb en Teo després de cometre l'error d'enfrontar-se a la Pilar? Quina notícia i de quin deutor creieu que rebrà en Teo? En Dani ha aprovat l'examen, però creieu que aquesta parella durarà molt? 

El trío de "nòvios" i en Claudi

Mare meva... Quin capitolàs! Després de l'últim dia que la Sònia va anar a l'habitació del Martí, que estan tots "barallats". La Judith sent gelos de la Sònia perquè creu que ells van fer el mateix que en Martí i la Judith el primer dia. Però clar, nosaltres vam veure que no van fer-ho, perquè en Martí la va parar abans de que passés res.

 Després, en Claudi, li explica a la Sònia el que ha descobert, i ella disfruta del moment, i li diu que "és un amant excepcional". I, no us ho creureu! La Sònia i en Claudi, tornen a fer l'amor! Mare meva, com es complica la cosa... 

Com creieue que acabarà el tema aquest de Martí-Sònia-Judith, Claudi? 

PD: Només queda 2 dies per l'avantatge BOMBA! Dissabte, a les 18:00 h, l'avançament BOMBA!

 

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"

Demà tenim un altre capítol molt interessant... I atenció! En Tito i la Cristina es coneixeran!

En Carlos presenta l'Imma i en Tito, i es cauen bé. El mateix Tito, conscient que l'Ernest va veure la baralla d'ahir i no ha presentat cap denúncia, li dóna les gràcies i li explica tota la veritat sobre la banda. En Sergi està contracturat i es sobrevalora una mica massa. Tant, que acaba petant. En Claudi i la Sònia es piquen pel tema d'en Martí i la cosa es va embolicant.

Creieu que en Tito i l'Imma seran parella? Si ho són, duraran? Com acabarà la nova trama d'en Tito i de la banda? La baralla de la Cristina i en Sergi, portarà a la separació d'aquesta parella? Qui creieu que guanyarà a en Martí, la Sònia o la Judith? Opineu als comentaris.

En Sergi i la Cristina, parella sense futur?

Avui hem vist que en Sergi i l'Ernest, després de descobrir que en Tito té el penjoll de la banda, que s'han tornat a... com dir-ho... Barallar. Els hi ha dit que són uns nois que no tenen feina ni casa i que han de viure al carrer. Després, en Freddy encarrega a la banda que apallissin a en Teo i que destrossin la discoteca. Aleshores, el problema és que en Teo obliga a en Sergi i l'Ernest que els hi avançi el pagament, cosa que ha avançat 2 setmanes. 

Més tard, en Sergi, la Cristina i la Mercè discuteixen perquè en Sergi no vol que la Mercè treballi pel grup Batea. 

I després hi haurà un problema molt més gros... La famosa banda destrossa la discoteca, i després ataquen en Teo. Aleshores, apareix en Simó, i dispara un tret a la cama a un dels integrants de la banda.
La Mercè, la Cristina i en Sergi discutint

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"

Demà tindrem problemes a "La Riera", sobretot amb en Tito i la seva super banda... 

L'Edgar, perdut.

El pla de la Cristina funciona i, sorprenentment, hi ha interès per contractar la Mercè. La Míriam demostra a en Dani que no té gaire confiança en les seves possibilitats com a estudiant. L'Ernest i en Sergi demanen explicacions a en Tito sobre la seva relació amb la banda de gamberros. En Freddy encarrega, precisament a la banda, que apallissin en Teo.

Creieu que l'Enric deixarà a la Mercè ser la codirectora de Can Riera? La parelleta Míriam-Dani té futur? Creieu que els de "La Barra" acceptaran la relació que té amb la banda? Perquè en Freddy els hi encarrega a la banda que apallissin al Teo? Opineu als comentaris.

PD: La majoria dels títols són inventats per nosaltres. Quan se sàpiga el títol vertader el publicarem a la mateixa entrada. Per això heu d'estar atents, perquè si us heu subscrit no se us enviarà l'entrada editada. Gràcies.


L'Ernest ensenyant-li al Sergi el penjoll

La Sònia cobrint a la Judith i a en Martí.

Doncs com haureu vist, avui hi ha hagut un capítol força interessant...

En Claudi, gràcies a detallets, com cabells llargs a la pinta, mocadors amb pintallavis etc... I tot això ho ha sapigut gràcies a la dona de fer feines, la més cotilla de totes... Després, la Judith li diu a la Sònia que els protegeixi, anant ella a l'habitació del Martí. Ha anat, sí... Però... S'ha excitat una mica massa i en Martí l'ha frenat dient: "He estat molt poc considerat no oferint-te res per beure". I això ho ha dit mentre la Sònia s'estava despullant... I com es pot compendre a ella li ha fet ràbia... 

Com creieu que acabarà tot plegat? Us vam avançar que (SPOILER) hi hauria una pica-baralla entre la Judith i la Sònia per ell... Com creieu que acabarà aquesta pica-baralla? Perquè és tan estrany amb la manera de divertir-se? Opineu als comentaris. 

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"

Demà a "La Riera", ens veurem sotmesos en un episodi d'allò més interessant. 

En Claudi i l'habitació d'en Martí

En Claudi ha descobert que una dona visita regularment l'habitació d'en Martí i la Judit demana ajuda a la Sònia per evitar ser descoberta. La Cristina continua endavant amb el seu pla per fer codirectora de la Fonda la Mercè. En Teo i en Simó collen de valent els deutors. En Nil s'hi veurà involucrat. 

Creieu que el Claudi descobrirà a la Judith? Li sortirà bé el pla de la Cristina, o la Mercè es "descontrolarà" i farà la vida impossible a tothom? Creieu que en Teo se'n sortirà o haurà d'escapar altra vegada? Que li passarà a en Nil? Opineu als comentaris.

Enquesta d'actors

Atenció! A partir d'ara (16:40 h) podreu votar (a la barra dreta del bloc) a Miquel Sitjar (Teo). Sí, i cada setmana canviarem d'actor. Quan haguem fet tota la roda, tornarem a començar però en un ordre diferent. Sí, sí. Doncs... No hi ha res a dir, excepte que no volem falsos vots, és a dir, que no voteu un 0 perquè a la sèrie és dolent. Heu de votar al actor/actriu segons actuï bé o no. El diumenge a les 17:00 h, publicarem els resultats dels vots i ja podreu votar un altre actor o actriu.