divendres, 29 de novembre del 2013

La Barra del Port i en Nil

En Nil torna a cuinar, a la "Barra del Port", però està desentrenat... Més tard, quan està amb la Judith, l'Alba i l'Ona a "La Barra", en Nil veu una visió d'en Teo... I l'Alba se n'adona, així que li pregunta què li passa... 

Més tard, en Claudi va a "La Barra del Port" a tastar les postres d'en Nil, però portava la llibreta d'en Teo a sobre, i ha trucat al mòbil de l'Ernest... Ho ha descobert...


Creieu que en Nil tornarà a agafar la pràctica per cuinar? O entre haver matat a en Teo i la visió que ha tingut avui, no es concentrarà? (SPOILER). L'Alba serà la primera en assabentar-se de que en Nil va matar a en Teo, i no tardarà! Què farà en Claudi ara que sap que els seus germans devien diners a en Teo? Opineu als comentaris. 

dijous, 28 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Passarà això:

En Claudi pagarà el deute de l'Ona

En Claudi, que es farà càrrec del deute de l'Ona amb la Pilar, va trucant deutors d'en Teo. Més d'hora o més tard havia de descobrir-ne algun de molt sorprenent. Ara és la mentida d'en Salva, la que es destapa. Ell i la Nora ja han posat totes les cartes damunt de la taula. En Nil comença a treballar a La Barra. Està una mica desentrenat. La Sònia pràcticament boicoteja el viatge de l'Ariadna. Mentrestant, la Marta retreu a l'Ernest que encara no hagi parlat amb la seva filla.


L'Ernest en contra de la Sònia i al revés

Ui, Ernest, l'has pifiat! La Sònia està en contra del viatge de l'Ariadna, però com a mínim ho fa perquè l'estima. 

La Sònia es va assabentar dimarts que l'Ernest havia trencat l'acord que tenien amb el viatge de Chicago. I, avui, han discutit. 


Creieu que l'Ariadna aconseguirà anar a Chicago? Opineu als comentaris. 

dimecres, 27 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Demà a "La Riera" passarà això: 

La Judith confessa a l'Ona

La Judit explica a la seva filla que té una relació poc convencional amb en Martí. La Sònia està enrabiada amb l'Ernest perquè ha trencat l'acord que van fer sobre el possible viatge de l'Ariadna a Chicago. Les coses es compliquen. En Nil vol treballar amb els seus tiets a La Barra del Port. L'Edgar comença a aprofitar-se de la mala entesa que ha descobert entre la Mercè i la Cristina. En Nandu vol fer reaccionar en Balló.


L'Ona ja sap que aquests dos surten... Què farà? Que passarà amb la Sònia, l'Ernest, l'Ariadna i en Dídac? En Nil vol tornar a la seva feina en què sap més. Creieu que ho farà bé? Hi haurà una nova trama que envolti la Barra? L'Edgar comença a aprofitar-se... Quina estratègia creieu que usarà? Com farà reaccionar a en Balló, en Nandu? Opineu als comentaris.

En Balló, ofuscat

En Balló, cada vegada més paranoic, amenaça a la Lídia de fer mal a l'Adrià... Ella, reacciona, però amb efecte rebot. Què vol dir? Que, ho paga amb en Nandu, acomiadant-lo. Això sí, convenç a la Lídia que la millor estratègia que té per parar a en Balló, és a través d'ell. 


En Balló... Cada vegada pitjor. Com acabarà? Al final, en Nandu rebrà? Quina estratègia usarà per parar-li els peus a en Balló? Opineu als comentaris.

dimarts, 26 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs demà, passa això: 

La paranoia d'en Balló

En Balló ha perdut el nord completament. Avui amenaça la Lídia de fer mal a l'Adrià. Ella, naturalment, reacciona. En Claudi vol demanar matrimoni a la Judit, però en Martí ho sap. La mentida ordida per la Nora i l'Aniol acaba destapant-se, precisament ara que en Salva està traint els seus principis. La Mariona coneix en Rafel i s'adona que hi ha problemes a la parella.


Què passarà amb en Balló? Com reaccionarà la Lídia? Es tornaran a casar en Claudi i la Judith? S'ha destapat la mentida! Que creieu que passarà? Quins principis està traint en Salva? Farà alguna cosa la Mariona, al adonar-se de que hi ha problemes de parella? Opineu als comentaris. 

En Teo, havia de cobrar molts deutes

Doncs així és, avui hem vist un altre deutor, que s'ha fet el longuis dient que no sabia de quin deute parlava en Claudi... Un moment! Retrocedim...

En Claudi li pregunta a en Martí que l'ajudi a descodificar la llibreta, això sí, sense dir-li res d'aquesta... En Claudi no se'n surt i decideix demanar-li ajuda a algú, que és a en Nil. Ell, d'entrada li retreu que no sap com pot ser així, però, després accepta. Entre els dos, descodifiquen un nom, i en Claudi, va a cobrar. El deutor, s'ha fet el longuis dient que no sabia de quin deute parlava en Claudi, però després la cosa ha anat pujant de to, i Claudi ha mostrat tal com és... 



Com acabarà el secret d'en Nil? En Claudi aconseguirà cobrar tots els diners que li deu el deutor? I aconseguirà cobrar-los tots? O haurà de mostrar la seva mala llet? Opineu als comentaris. 

dilluns, 25 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Demà a "La Riera" passarà això...

En Claudi ha descodificat la llibreta d'en Teo

En Claudi aconsegueix descodificar la llibreta d'en Teo, i es disposa a començar a cobrar. En Bernat creu que és un desastre, però en el fons no vol renunciar a la Lucía. En Tito el vol ajudar. A la fonda, l'Edgar s'adona de la mala maror que hi ha entre la Mercè i la Cristina.


Uf... En Claudi ha descodificat la llibreta d'en Teo... Què farà per cobrar? Amenaçarà com en Teo? En Bernat no vol renunciar a la Lucía... Creieu que és un desastre? Creieu que la recuperarà? Què farà en Tito? Què farà l'Edgar? Opineu als comentaris. 

La Mercè... Massa ficada a Batea Maresme?

La Mercè va de "propietària" única a Batea Maresme, i fa els canvis que vol, sense consultar-li a la Cristina. Això pot portar molts problemes entre elles, cosa que també pot perjudicar a Batea Maresme. I en Batea (Enric) haurà de prendre una decisió important... (SPOILER) Triar una. I triarà a... S'haurà de veure! Això es complicarà...



Què passarà amb aquesta trama? La Mercè tira pel dret, com ha fet sempre, creieu que la Cristina ho aguantarà? A qui triarà l'Enric; a la Mercè o a la Cristina? 

diumenge, 24 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Ui, aquesta setmana se'ns presenta forteta... Amb la (SPOILER) tornada d'en Teo, o almenys és el que ens volen fer creure, amb Batea Maresme... Buf! Total, anem a pel resum de demà: 

Les cendres d'en Teo i l'Ona

La Judit convenç l'Ona que ha de desfer-se de les cendres d'en Teo si vol començar a tirar endavant. La Cristina torna de Salzburg i s'esvera amb la quantitat de canvis que ha fet la Mercè. L'Ernest no sap com explicar a l'Ariadna que està amb la Marta. L'Amèlia té un petit accident i en Balló perd els papers.


Es desfarà de les cendres, l'Ona? Segons l'avançament incert Giga-Bombazo no, perquè reviurà però... Les directores de B.M., acabaran bé? Què farà la Cristina al saber que ha fet tants canvis, a part d'esverar-se? Ja comencen els problemes Ernest-Ariadna altra vegada... Aquesta, perquè si descobreix que l'Ernest està amb la Marta... Què pot passar? Quin petit accident tindrà l'Amèlia? El segon amb menys d'un mes... Què farà en Balló, quan l'Amèlia tingui l'accident? Opineu als comentaris.