dissabte, 2 de novembre del 2013

Avançament

Hola. Aquí tenim un petit avançament...

Avançament: La Judith i en Claudi, parella?

Home, a nosaltres ens agradaria que hi hagués relació Judith-Claudi... Com el Claudi fa deduccions de qui va matar en Teo i no té intenció de parar fins que trobi el culpable, la Judith admira el comportament d'ell. Però clar, la Judith s'ha tornat molt tossuda, amb les dos vegades que va caure a la trampa... Però creieu que, pot tornar a tenir debilitat per en Claudi? La setmana que ve ho sabrem...

Creieu que poden arribar a ser parella? O no? Com acabaràn si volen donar-se una altra oportunitat? Opineu als comentaris.

divendres, 1 de novembre del 2013

Curt #4!!!

Doncs bé! Aquí teniu el curt #4! Per culpa de Halloween, hem penjat el curt un dia abans i amb un resum de capítol menys. Aquí el teniu!

dijous, 31 d’octubre del 2013

Ostres quina sorpresa!

Quina sorpresa ens hem endut... Pensaveu que seria en Simó qui mataria en Teo, però no! Ha sigut en Nil! Si el mateix Nil Guitart que tots pensàvem que seria incapaç... Doncs no ho ha sigut, d'incapaç... Ahir vam dir que era en Pau, bé en SimóEn Simó, ha anat a "protegir" el seu cap, cosa que no era la seva intenció, sinó matar-lo, però en Nil l'ha convençut per què se'n vagi de l'habitació. L'Ona, però, estava allà, i, en Nil, per poder matar en Teo, li ha dit que anés a buscar un cafè i que ell faria una trucada. Però com no era veritat, en Nil mata a en Teo quan ja no hi ha ningú a l'habitació. 


Què creieu que passarà amb en Nil? I amb l'Ona? I amb el seu fill? Opineu als comentaris.

dimecres, 30 d’octubre del 2013

Avançament BOMBAZO!

Doncs bé, si ens hem pres les molèsties de publicar un avançament BOMBAZO dimecres i no dissabte, ha de ser perquè passarà una cosa molt aviat, abans de la setmana que ve... I com divendres és festa, VOL DIR QUE PASSARÀ DEMÀ! Aquest és l'avançament BOMBAZO!

Avançament BOMBAZO: En Teo és mort.

Doncs sí, al final en Teo mor... Però han estat uns dies de molta expectació per a veure si sobrevivia o no... I ha donat la sort o mala sort de que no. I vam escoltar que li deia a en Claudi que no li passaria res... Com que no??! Bé, després de la mort d'en Teo, hi ha sentiments per tots els gustos. De tristesa, alegria etc... Però clar, podem esperar que el d'el Nil serà alegria i el de l'Ona tristesa... I a sobre el seu fill es quedarà sense pare. Quina tragèdia. El problema és que en Simó li haurà fallat, i pot veure-se'les amb la família. 

Doncs bé, no hi ha res més a dir... Aquest ha sigut l'avançament BOMBAZO! 

Demà a "La Riera"...

Després del capítol d'ahir, força bo, anem a per dijous...

Rematar la feina

En Teo es recupera. L'Ona està contenta, però en Nil, no tant. I en Simó es presenta a l'hospital per protegir el seu cap. Avui és el dia en què en Dídac ha de passar la prova definitiva de l'Ariadna. L'Ernest no pot pair el que ha llegit a l'entrevista de la Míriam a la Marta, i ella es rebota amb en Rafel. La Mercè i la Cristina tenen una enganxada pel funcionament de la cuina, i la Mercè passa a l'acció directa.

En Teo es recupera... O no tant? Creieu de veritat que en Teo es recupera? La prova definitiva... Quina és? La passarà? L'Ernest, el principal problema, per això la Marta denuncia a en Rafel. Creieu que seguirà endavant amb la denúncia? Avui és quan la Mercè i la Cristina es barallen! Com acabarà? I què vol dir acció directa? Opineu als comentaris.

Recordeu que aquest és l'últim capítol de la setmana... Perquè demà és festa! Ja sabem que en Teo morirà però... No s'emportarà tot el que ha causat amb ell... Sinó que els problemes continuaran...

En Pau Abad és l'assassí!

Bé, no és ben bé l'assassí, però si que és el que li va dir a en Simó que li fotés un tret... Des de que va aparèixer en Teo tot han sigut problemes a la família Guitart... Tot problemes... 

Va venir el Teo i es va integrar a la discoteca, tot i que abans es va guanyar a l'Ona... Més tard, es va descobrir que era molt mala persona, tot i així l'Ona, enamorada, se'n va anar amb en Teo a Mèxic. Van tornar al setembre, amb una sorpresa... Un fill! Bé, no encara... Després es va autoficar a la discoteca i es va autoproclamar soci una altra vegada... Aquí és quan van començar els majors problemes... 

En Teo va conèixer la Pilar, i li va "obligar" a fer tractes amb ella, cosa que li va portar encara més problemes... El va amenaçar que el mataria si no li donava el 30 % de més per les molèsties que li havia causat al no donar-li els diners que li devia a en Guillem, perquè s'hi negava rotundament. 

Però després de la "tatxadura" de la foto amb l'Ona (que va ser la Pilar, ho ha confessat), en Teo s'ha acobardit i li ha donat la meitat dels 30 000 €, 15 000 € com es pot deduïr. Li promet que la setmana que ve li donaria la resta, però potser no estarà aquí per poder-li donar... 

Total, que per últim, després d'aquest petit resum del que ha passat durant uns mesos amb aquesta trama, anem a pel que va passar divendres. Li va disparar, així de clar. Al coll. Total, que està molt malament... Demà se sabrà si mor o no!


Creieu que morirà? O sobreviurà? Opineu als comentaris.

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, després d'aquest capitolàs d'avui, anem a pel de demà...

L'autor dels trets

Avui sabrem qui va disparar a en Teo, i per ordre de qui. En Tito es torna a fer el mascle davant de l'Imma. Aquest cop li toca rebre a l'Èdgar. L'Ariadna sembla decidida a fer passar la prova definitiva a en Dídac. L'Ernest comença a prendre's seriosament una possible relació amb la Marta. Ella li vol fer llegir l'entrevista de la Míriam.


Doncs demà serà un gran capítol, perquè sabrem qui va disparar a en Teo! Qui creieu que haurà sigut? Perquè creieu que ho haurà fet? Ai, aquest Tito... "¡Vaya masclista que está hecho!"... Home, ja veurem perquè... Creieu que aquesta relació té futur? Quina és la prova definitiva que li vol fer passar la Ariadna a en Dídac? Creieu que la passarà? L'Ernest ja torna a somiar truites... O no? Creieu que aquests dos seran parella de veritat, i sense por de fer mal a algú? La Marta vol que l'Ernest llegeixi l'entrevista... Mala idea. Què creieu que passarà? 

Atenció! Avançament BOMBAZO demà! Hi ha hagut un canvi de plans... Ens veiem demà a les 21:00 h amb l'avançament BOMBAZO!!

L'Edgar, clissat per la Mercè...

Bé! Per fi l'Edgar ja no té a tothom "bajo su reinado"! La Mercè ja l'ha descobert. Però fins a l'últim pla! L'ha clissat en que es va tallar el dit a propòsit, que no va demanar la baixa perquè així el considerarien un heroi i que s'escapa perquè no sap ni que vol dir la paraula "treballar"... Bé, això últim és obvi que si que sap que vol dir, però clar, no vol treballar i per això s'escaqueja.

 Ahir vam veure com l'Edgar es tallava un dit, a propòsit mentre tallava les albergínies... Ja veieu, sacrifica el seu dit només per poder-se escaquejar de la feina, que se suposa que tothom hauria escollit treballar a tallar-se un dit. Però l'Edgar és l'Edgar... 

Avui, l'Edgar ha començat a "treballar" amb el guant de làtex, ajudant a l'Imma a fer primers (cosa que ha fet que la Imma s'enfadi), i no postres. Li surt moolt malament, perquè no està acostumada a fer primers. Només ho està per fer postres. Total, que després del servei, la Mercè convoca a l'Edgar al despatx i li diu de tot. Que l'ha clissat, que es va tallar el dit a propòsit... L'Edgar ho nega tot, esclar. Després, quan acaben de "parlar", l'Edgar amenaça a la Mercè dient-li: "No m'hauries d'haver parlat així... Te'n penediràs". I la Mercè ha dit que no ho creu...


Com creieu que acabarà aquesta trama? Creieu que al final de temporada (queda molt) esclatarà? O ho farà abans? Opineu als comentaris.

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"...

Després del capítol d'avui, ens preguntem... Què passarà amb en Teo? Recordeu que a la barra dreta del bloc hi ha un comptador que diu quant de temps falta per saber si sobreviu o no... Però ara, anem a per dimarts...:

En Claudi vol trobar el culpable

En Claudi comença a seguir pistes. Vol trobar el culpable de l'intent d'assassinat d'en Teo, i es proposa interrogar a tots els qui hi tenien alguna relació. L'Aniol ha implicat la Nora en el seu recargolat pla, i en Salva comença a estar-ne fart. La Mercè no triga a descobrir la tàctica de l'Edgar.

Doncs ja ho veieu... En Claudi seguint pistes per saber qui va intentar assassinar en Teo... L'Aniol és una miqueta massa pesat, no creieu? Com creieu que acabarà? Després del capítol d'avui, que hem sapigut quina era la tàctica de l'Edgar... La Mercè ho descobreix al dia següent... Què creieu que farà la Mercè al respecte? I quan l'Edgar sàpiga que l'han enganxat? Opineu als comentaris.

En Teo en estat crític

Doncs després del capítol de divendres, on disparen a en Teo, hem vist com l'Ona està molt espantada, perquè es pensa que es morirà... Dijous ho sabrem. Es mori o no es mori, portarà algun problema a la família... Quan en Nil i l'Alba arriben, resulta que en a en Teo ja l'han traslladat a la UVI, i  van a veure'l. L'Ona, va a l'habitació i, bé,plora, com es podia esperar... 


Es veu que li va tocar a unes artèries principals del coll, aleshores està en esta molt crític... Què creieu que passarà? Es morirà o sobreviurà? Si sobreviu, què passarà a continuació? I si no sobreviu? Creieu que li passarà alguna cosa a l'Ona? Opineu als comentaris. 

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"...

Després de l'intent d'assassinat d'en Teo, anem a per dilluns, cosa que serà bastant... Fort...

En Teo a l'hospital


En Teo es debat entre la vida i la mort. Els metges no donen cap garantia, i la policia no té cap pista. A Batea Maresme (abans Can Riera), l'Èdgar té una nova idea per quedar com un heroi davant de tothom. I a La Barra del Port, sembla que hi ha un acostament Marta-Ernest. Mentrestant, en Dani demana a la Míriam que expliqui a la Marta que va publicar la seva entrevista.

En Teo té problemes, i no són petits... Creieu que morirà o viurà? La policia creieu que trobarà alguna pista? O l'assassí (gairebé), s'ha pres les molèsties de destruir qualsevol signe que el delati? Quina és la nova idea del Edgar que sabem que no li durarà gaire perquè la Mercè el descobrirà? Creieu possible altra vegada relació Ernest-Marta? O la Marta està massa ressentida, pel que va passar fa dos anys o sobretot per la entrevista de la Míriam? Com creieu que es pendrà la Marta que la seva vida està publicada en un llibre? Opineu als comentaris.

Us ho posem més fàcil... Hem reduït els candidats que poden haver intentat assassinar en Teo, de 10 a 4.

En Freddy...

La Pilar...

En Simó...

En Pau.

Laura Conejero (Judith) amb una mitja de...

Doncs després d'una setmana d'avaluacions de Laura Conejero, ha quedat amb una mitja de... 

7,7! 


Amb aquesta nota, Laura Conejero es situa en una posició de... 2ª POSICIÓ! 

Doncs aquesta setmana deixem a Laura Conejero i començem l'avaluació de... Peter Vives (el Nil)! 



Esperem que ens visiteu molt i voteu a en Peter Vives (Nil)! Ens veiem.

Curt #3!

Doncs per fi aquí està el curt #3! Amb un dia de retràs per una errada tècnica de la web de TV3... Bé, aquí el teniu:



Doncs ja ho veieu... La última part, la millor, oi? Total, a veure com acabarà tot plegat... Les trames Ernest-Marta, Míriam-Dani (que aquí no surten), Teo-Nil-Claudi-Pau-Judith-Ona... S'haurà d'esperar per saber-ho...