dissabte, 26 d’octubre del 2013

Avançament envers la setmana que ve...

Avui hi haurà un petit, però bastant important avançament... 

Avançament: La Marta i l'Ernest...

La Marta i l'Ernest... Què passarà amb aquesta parella la setmana que ve? Doncs bé, dilluns res d'especial, però a partir de dimarts, la cosa es complica... L'Ernest es planteja de veritat tornar a tenir una relació amb la Marta, però per sort, aquesta vegada sense cap tipus de remordiments per fer mal a algú... La Raquel ja no està i la Sònia fa bastant temps que no estan casats... Total, que possiblement acabin sent parella, però no se sap. 

La Míriam publicarà el llibre de les violacions d'en Mauri cap a la Marta, sense el permís d'aquesta. En Dani se'n assabenta, i li diu a la Míriam que li digui que el vol publicar. Quan la Marta se'n assabenta, li diu a l'Ernest que se la llegeixi. I la veritat, no li farà cap mena de gràcia. 

El problema arriba, quan l'Ernest li ha afectat el que ha llegit i la Marta... es rebota i denuncia a en Rafel! 


Doncs ja ho veieu... Creieu que la Marta seguirà amb la denuncia? Al final, començaran una relació, aquests dos? Opineu als comentaris. 

Què passarà amb 11 personatges la setmana del 28 al 31?

Doncs bé, ens espera una setmaneta molt interessant, però només és de 4 dies... Com divendres és festiu (Halloween, Tots Sants) no s'emetrà "La Riera". Però bé, ara anem al tema d'aquesta entrada: Què passarà durant aquesta curta però intensa setmana? 

Edgar: Estarà ben fumut..., la Mercè descobrirà la seva tàctica. 

Ernest: La Marta li diu que llegeixi l'entrevista de la Míriam, i li afecta.

Nora: Amb l'Aniol van embolicant la troca, tot i que aconsegueixen posar-lo gelós.

Simó: Ha fallat com a guardaespatlles, està clar, però intentarà arreglar-ho... Li funcionarà?

Ariadna: S'està passant... Li vol fer passar a en Dídac una prova definitiva...

Tito: Es torna a fer el mascle amb l'Imma... Però li tocarà el rebre a algú que ni tans sols en Tito coneix...

Nil: En Teo està ingressat... Ja no s'ha de preocupar de res, almenys de moment... (SPOILER d'aquí unes setmanes: No farà cas a la discoteca).

Cristina: Ella i la Mercè tenen una enganxada... 

Mercè: La Mercè és la Mercè, i no s'està de res... passa a la directa.

Marta: Farà alguna cosa al saber que han publicat el llibre de les violacions?

Claudi: Vol trobar al culpable, almenys és el que diu...

Atenció amb la foto! És del capítol del dilluns.

Capítol del dilluns

Dos escenes avançades!

Doncs aquesta setmana tenim dos escenes avançades, això sí, les dos al mateix vídeo:

Escena avançada 1: Potser l'Edgar no és tan dolent...

Escena avançada 2: La Nora ho està aconseguint...

divendres, 25 d’octubre del 2013

En Teo... Viurà o morirà? Aquesta és la qüestió

Doncs bé, després d'aquest capitolàs d'avui, tenim davant nostre un debat... Viurà o morirà en Teo? Per cert, abans de continuar, heu de saber que a partir de diumenge durant una setmana podreu votar si en Teo morirà o sobreviurà... Bé, continuem amb la entrada:

Després d'un neguit de la família Guitart (Teo, Ona, Judith, Claudi) per la foto que es van trobar a la casa on volen viure, que surten l'Ona i en Teo, amb aquest últim amb la cara tatxada, l'han disparat al coll, així de clar. Al coll! Justament a la iogular. O sigui, era bastant professional, aquell tirador... Total, que podia haver sigut en Claudi, però no ho és perquè estava allà amb ell... Tot i que no ha posat cara d'espantar-se massa. Home, hi ha la Pilar, en Freddy, en Nil, Pau... Fins i tot pot ser en Simó, perquè aquest mateix capítol li va dir que no li podria pagar tot... Ara hem de veure si sobreviurà o no... 



Creieu que sobreviurà? Si sobreviu, què creieu que passarà? I si no sobreviu? Opineu als comentaris.

dijous, 24 d’octubre del 2013

Canvi radical al bloc

Atenció perquè, a partir de dissabte fins aproximadament dijous de la setmana que ve el bloc patirà uns canvis que faran que canviï totalment el "look" del bloc. Continuarà estant online, però avisem que quan hi hagi una entrada, segurament hi haurà algun canvi que es farà veure bastant. Alguns dels canvis són aquests:

* Canvi de fons del quadrat on hi ha les entrades: És a dir, el color del bloc on hi ha totes canviarà de color. Això passarà regularment, aproximadament una vegada al mes.

* Canvi d'ordre de la barra dreta: Per exemple, el xat pot passar a ser el primer, el que es veurà més a la barra dreta, perquè serà el primer. Això passa aproximadament una vegada cada dos setmanes.

* Canvi de "look" de les pàgines: Canviarà el tipus de plantilla, així el tipus de pàgines també canviarà. Això porta un procés una miqueta més complex, perquè s'ha de quadrar tot una altra vegada, per això es canviarà una vegada cada dos mesos, possiblement.

* Canvi de fons de pantalla: Només si s'escau, es canviarà el fons de pantalla, que ara és un mar, però això es canviarà màxim una vegada cada 5 mesos, i fins i tot més, perquè és el signe més clar que determina cada bloc...

...

I més que ja descobrireu. 

Recordeu que quan posem una entrada segurament farem algun canvi, sigui petit o gran. Ens veiem! 


Demà a "La Riera"...

Demà... Tenim l'intent d'assassinat d'en Teo! Sí, i...

Qui la fa la paga, Teo

En Teo té massa enemics. I perillosos. Són massa fronts oberts i tard o d'hora n'havia d'explotar algun. I serà avui. L'Ernest es retroba amb la Marta i la convida a dinar a La Barra. En Sergi és conscient que la relació amb la Cristina es pot fer malbé per culpa de l'estrès. I en Bernat aconsegueix uns aliats inesperats que l'ajuden a preparar la seva primera cita. En Tito continua decidit a guanyar-se l'Imma.






Creieu que es recuperarà, en Teo, després de l'intent de matar-lo? Us agradaria una altra vegada la relació Marta-Ernest, però aquesta vegada sense amagar-s'hi? Per fi en Sergi ha arribat a aquesta conclusió... Creieu que en Sergi i la Cristina tallaran abans de tenir un fill? O després? Quins aliats inesperats tindrà en Bernat per a preparar la primera cita amb la Lucía? Creieu possible una relació Imma-Tito? Com creieu que acabaria? Opineu als comentaris. 

En Pitu és traslladat-En Teo té problemes

Mare meva, que ràpid que ha passat tot... En Pitu s'ha enfrentat a la Mercè, i com a conseqüència l'haurien pogut acomiadar, però no ho han fet, perquè és el cuiner que més temps porta a Can Riera, perdó, Batea Maresme, però l'han traslladat per donar-li un missatge a l'Edgar, que amb elles no s'hi juga... 

Creieu que en Pitu o els de la cuina convençeran a les directores per tornar a Batea Maresme? Creieu que els hi sortirà bé el pla de les directores per neutralitzar l'Edgar? 

Parlant d'aquesta frase...: Al final del capítol, hem vist la foto d'en Teo i l'Ona, amb en Teo "tatxat"... Qui creieu que ha sigut? Podria haver sigut la Pilar, o en Freddy... Demà és quan intenten assassinar en Teo... Però no veurem qui l'intenta assassinar, o sigui que de moment no se sabrà. 



Com acabarà en Teo? Qui creieu que serà l'autor de l'intent d'assassinat de demà? Opineu als comentaris.

dimecres, 23 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"...

Doncs bé, queda menys d'un dia per l'intent d'assassinat d'en Teo, que per cert, la setmana que ve sabrem per ordre de qui li van disparar...

En Pitu perd els papers

En Pitu s'enfronta desproporcionadament a la Mercè per defensar l'Èdgar. El seu lloc de treball, en perill. L'Aniol continua amb el seu pla per conquistar la Nora. En Teo s'ha guanyat molts enemics i avui s'endurà un ensurt de por. I en Bernat, seguint els consells d'en Nandu, es disposa a fer un pas important.

Ja heu vist al capítol d'avui, al resum que, va bastant fort en Pitu... Què passarà amb en Pitu ara que s'ha enfrontat amb la Mercè? Com acabarà el pla per conquistar la Nora? Quin ensurt s'endurà en Teo? Quin pas farà en Bernat gràcies a en Nandu? Opineu als comentaris. 

En Domènec i "La Barra"

Doncs bé, torna en Domènec a "La Riera", i, causarà problemes o no? Total, que a sobre, ve justament quan volen canviar completament el criteri del restaurant. 

Primerament, en Sergi es nega a servir-lo, però després l'Ernest el convenç i cuina. Li serveixen 5 tapes i exactament "Vi negre ecològic". 

Però ara ve el més bo de tot. En Domènec, després de dinar, va al la barra, i, bé, créiem que volia dir una crítica cruel, però no ha sigut així! Els ha dit que són mestres, i que tenen un molt bon criteri i moltes coses més que ocuparia tot el bloc si ho haguéssim de dir. Total, que després, al tancar el servei de la nit, l'Ernest i el Salva estaven "discutint" amb en Sergi per l'economia de "La Barra" i rebaixar plantejaments, cosa que en Sergi, per culpa d'en Domènec s'ha negat rotundament. I el que és més fort, és que ha acabat convencent-los que continuin tal com estan! 


Creieu que en Domènec està tramant algun pla? O és la pura veritat del que pensa? Opineu als comentaris.

dimarts, 22 d’octubre del 2013

AVANÇAMENT BOMBAZO!

Tranquils, no és cap avançament, només us volem informar de que hi haurà un ben aviat. Sí, gairebé exactament dos setmanes. 

... Hem d'avisar que a partir d'ara "La Riera" es posarà MOLT, MOLT forta... Hi haurà una cosa que canviarà la vida de molts personatges de "La Riera", trames ja obertes, però que es faran més intenses... "La Riera" es convertirà en una sèrie no apta per a cardíacs. 


A part, hem d'avisar, també, que d'aquí dos setmanes hi haurà un AVANÇAMENT BOMBAZO que passarà dilluns dia 4 perquè divendres dia 31 és festiu... Podeu fer especulacions, però fins dissabte 1 de novembre a les 18:00 h no se sabrà quina trama serà ni res. A partir d'aquest divendres a les 17:30 h aprox. a la barra dreta del bloc hi haurà un comptador que dirà exactament quants dies, hores, minuts i segons falten per l'avançament BOMBAZO. 

Què és AVANÇAMENT BOMBAZO? Doncs ben fàcil, és un avançament BOMBA però molt més fort. Com una bomba nuclear, vaja...

Bé, us deixem amb aquesta intriga.



























Aquesta entrada ha estat editada: 3 vegades. 

Demà a "La Riera"...

Bé, després del capitolàs d'ahir amb la caixeta d'en Martí etc... Anem a pel dimecres. Abans, però, hem de recordar-vos que... Bé, només falten 2 dies per l'intent d'assassinat... 

En Domènec a "La Barra del Port"

En Domènec es presenta a dinar a La Barra amb la intenció de fer una crítica cruel. Després de l'episodi d'ahir, la Judit vol plantejar un nou escenari a en Martí. L'Aniol està enamorat de la Nora, però ella no ho està d'ell, així que decideix posar en marxa un pla estratègic per tal de conquistar-la. A la cuina, l'Èdgar aconsegueix entabanar en Pitu perquè el defensi i valori.




Creieu que en Domènec té alguna espècie de pla? O només vol tastar el menjar del nou restaurant  fer una crítica cruel, i que, potser ni ho pensa? Després del que va passar ahir amb les manilles, quin escenari li vol plantejar la Judith a en Martí? Quin serà el pla estrambòtic que posa en marxa l'Aniol per conquistar la Nora? Què passarà amb en Pitu a partir d'ara, ja que defensarà l'Edgar? Opineu als comentaris. 

PD: Hem de dir, que, en unes setmanes, la Cristina i la Mercè tindran una enganxada... Més informació més endavant. 

Aquesta entrada ha estat editada: 3 vegades

La Judith i en Martí

Mare meva, no hi ha qui els entengui a aquest parell. Bé, sobretot a en Martí. 

En Martí emmanilla a la Judith a la paret. Bé, més ben dit al llit, i se'n va. Sí, a la famosa caixa que vam preguntar que hi hauria a dins, doncs hi havia unes manilles. Sí, així de fàcil. Però clar, com era d'esperar, després en Martí torna i la desmanilla. Naturalment, la Judith s'enfada. Però després, en Martí es defensa dient que la paciència dóna més plaer, etc... etc..., però com veu que la Judith està més enfadada del que creia, s'enmanilla al llit, i li diu: "Mira, ara estic lligat. Pots anarte'n o fer amb mi el que vulguis". I fa les dues coses... Primer es volen donar un petó, però no se'l dónen. La Judith se'n va... 



Creieu que en Martí està enamorat de la Judith? O només ho fa veure? Us agrada més una relació normal o aquesta relació... tan rara? Opineu als comentaris.

Facebook

Aquesta entrada la dediquem a explicar-vos una mica ''Club de Fans de Curts de 'La Riera''' a Facebook. Sí, sí, per quin no s'hagués assabentat, doncs sí que hi ha. Doncs bé, anem al gra. Nosaltres tenim Facebook, però encara no és gaire famós, o sigui que, ens agradaria que anéssiu [desde Facebook o desde la barra dreta d'aquest bloc] i cliquéssiu a ''Me gusta'', per així saber que tenim molts fans que ens segueixen, i així podrem continuar fent aquest bloc i intentant fer cada vegada més jocs i més divertits. I, a més, quan arribem a un punt on tinguem bastant seguidors, farem una cosa especial, una sorpresa. I, a més, si arribem a 1 000 seguidors, hi haurà una sorpresa BOMBA, que pot ser qualsevol cosa, desde un boli per tots els seguidors fins a una llibreta, passant, per tant, per coses materials i coses lectores [avançaments BOMBA, nou joc...], i moltes coses més. Si teniu algun dubte no dubteu en enviar-nos un e-mail a charizar2000@yahoo.es o posar un comentari, sense insults al bloc. Ens veiem després del capítol d'avui.

dilluns, 21 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"

Bé, després del capítol d'ahir força interessant, anem a pel de dimarts:

En Martí força la màquina

La Judit no vol tornar a sortir amb en Claudi. Tria en Martí, però ell força una mica més la seva estranya relació. A La Barra del Port hi ha seriosos problemes econòmics, i en Sergi no vol rebaixar plantejaments. En Nil se sent molt malament i voldria ajudar en Pau Abad. I en Tito demana ajuda a en Carlos per arreglar les coses amb l'Imma.

Veiem que la Judith està decidida a no tornar amb en Claudi... Aquesta pregunta es fa molt pesada però, creieu que en Claudi té alguna oportunitat amb la Judith? Perquè creieu que hi ha problemes econòmics a "La Barra"? Creieu que se'n sortiran? Quines conseqüències pot tenir ajudar a en Pau? En Tito i la Imma, al cap i a la fi, seran parella? O s'odiaran tant que no es tornaran a veure? Creieu que fan bona parella? 


La Judith amb la caixa d'en Martí

Passarà alguna cosa entre la Judith i en Claudi?

En Claudi vol, PER TOTS ELS MITJANS recuperar la Judith, però clar, ella ja ha comès aquest error dos vegades... I, es veu que s'ha fet més forta, perquè ara, es resigna a tornar a sortir amb ell. I entre d'altres coses perquè està sortint, si es pot dir sortint perquè tenen una relació molt estanya... Total, que en Claudi organitza un sopar entabanant en Martí dient-li que li digui a la Judith que havia de fer un sopar molt important i que, així després, tinguin la cita que en Claudi volia. 

La cita va bé, però primer només la caga, per exemple, s'equivoca de la cançó de la primera cita que van tenir. Però després, la cita funciona bastant bé... Pero... No passa res més... I es veu que a en Martí no li importa gens, perquè es veu que no és gelós... 



Creieu que en Claudi i la Judith tornaran a ser parella? Us agradaria que aquests dos s'enrotlléssin? Si en Martí no s'ha posat gelós perquè creieu que serà? Amaga alguna cosa? 

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera"

Després de l'avançament BOMBA, el de l'intent d'assassinat d'en Teo, torna "La Riera" una setmana més... 

El Claudi, decidit a recuperar la Judith

En Claudi vol tornar amb la Judit, i demana ajuda a en Martí! Com que la Mercè l'ha enganyat, l'Èdgar canvia de tàctica a la cuina. L'Òscar diu a l'Ariadna que en Dídac té una nova cibernòvia. En Bernat coneixerà una dona que li farà una certa gràcia, però en Balló pot esguerrar-ho tot. 


Creieu que en Claudi aconseguirà tornar amb la Judith? Quina tàctica posa en marxa l'Edgar, a la cuina? Què passarà amb la parella Ariadna-Dídac? Qui coneixerà en Bernat? Opineu als comentaris. 

Miquel Sitjar amb una mitja de...

Doncs el Miquel Sitjar ha aconseguit una puntuació de... 8,81!


Sí, sí... I de moment és el primer, però clar, només hem avaluat aquest de moment... Total, que aquesta setmana avaluarem a la Judith (Laura Conejero)! Doncs ens veiem a les 20:30 h, amb l'entrada de "Demà a 'La Riera'...". 

Escena anterior #2

Doncs aquí arriba la segona escena anterior... Aquesta és més d'acció perquè és de...

Escena anterior #2: En Jofre apunyalat.


Doncs per si no us en recordàveu, us hem fet memòria...


Us va agradar aquesta escena? Perquè? Creieu que aquesta trama està tancada, o encara està oberta i els guionistes ens volen fer esperar? Opineu als comentaris.