dijous, 28 de novembre del 2013

Demà a "La Riera"...

Passarà això:

En Claudi pagarà el deute de l'Ona

En Claudi, que es farà càrrec del deute de l'Ona amb la Pilar, va trucant deutors d'en Teo. Més d'hora o més tard havia de descobrir-ne algun de molt sorprenent. Ara és la mentida d'en Salva, la que es destapa. Ell i la Nora ja han posat totes les cartes damunt de la taula. En Nil comença a treballar a La Barra. Està una mica desentrenat. La Sònia pràcticament boicoteja el viatge de l'Ariadna. Mentrestant, la Marta retreu a l'Ernest que encara no hagi parlat amb la seva filla.


3 comentaris:

  1. Eric, fa temps que et llegeixo tot i que no havia comentat fins ara.
    Gràcies per ser tan eficient i constant amb les actualitzacions del bloc. No sé si mires d'alguna manera el tràfic que tens a la pàgina, però que sàpigues que tens audiència, i que la meva parella i jo esperem les teves actualitzacions per saber què passarà l'endemà a La Riera, je je. T'ho curres molt,ànims i segueix així!!!
    Per cert, trobo que els colors actuals queden millor que els d' abans!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. Si hi ha gent així, que felicita i comenta, seguiré una bona estona! Ja ja ja! No, de veritat, moltes gràcies. Que sàpigues que si tens alguna crítica no et tallis eh.

      Elimina
  2. Aquest divendres hauria de sortir lo d'en Teo a la barra del port en l'escena que va sortir divendres passat, veurem.

    ResponElimina